Kunststof Kozijnen

DIVERSE MATERIAALSOORTEN EN KLEUREN

Kozijnen kunnen worden vervaardigd uit diverse materiaalsoorten als hout, aluminium en kunststof. Wat het beste bij uw woning past, is afhankelijk van uw woonwensen en persoonlijke smaak.

Alle materiaalsoorten hebben hun eigen kenmerken met betrekking tot duurzaamheid, isolatiewaarde, onderhoud en uitstraling. Kozijnen kunnen bovendien in vrijwel alle kleuren worden geleverd. Het is dus geen probleem om uw nieuwe kozijnen feilloos op de stijl van uw woning aan te passen.

ERVAREN PROFESSIONAL

Bij het laten plaatsen van kozijnen komt meer kijken dan u denkt, maar dat hoeft u er niet van te weerhouden om uw kozijnen te vervangen. Door een beroep te doen op ons weet u zeker dat alles netjes wordt afgehandeld tegen een eerlijke prijs. van advies en tips tot het demonteren van uw oude kozijnen en het aanschaffen, leveren, monteren en afwerken van uw nieuwe kozijnen.

GOEDE KOZIJNEN ZIJN ONMISBAAR

Goede kozijnen hebben een sterk isolerende werking, zodat er zo min mogelijk warmte in huis verloren gaat; u bespaart op uw energiekosten en bent vriendelijk voor het milieu.

Kozijnen van de beste kwaliteit verhogen eveneens de veiligheid van uw woning.

Ongewenste indringers houd je zo buiten de deur.

 

maak een afspraak met ons, wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen.

 

Uw woning is pas af als er kozijnen in zitten die naar uw smaak zijn.

 

Wij zijn gevestigd in Hoorn. Ons werkgebied is voornamelijk in de provincie Noord Holland. Wij hebben al een groot aantal klanten blij gemaakt met kunststof kozijnen in onder andere Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard, Enkhuizen en Purmerend en  Noord holland

 

Kozijnen profielen en Dutch Design Deuren.

DDD BROCHURE DEURPANELEN 10
PDF – 8,0 MB 425 downloads
Flyer S 9000
PDF – 4,4 MB 512 downloads
Hout Verbindings Look
PDF – 2,9 MB 503 downloads