Onderhoud en Reparatie

Reparaties en/of onderhoud van ramen en deuren

 

Op zoek naar een specialist in hang- en sluitwerk montageservice? Wij zijn de ideale partner voor het afstellen, vervangen en monteren van hang- en sluitwerk voor uw ramen en deuren. Met ruim 16 jaar ervaring weten wij precies hoe we storingen kunnen oplossen, volledige beslagsystemen te vervangen door veiligheidsbeslag en hoe we uw raam- en deurafstellingen op de meest optimale manier kunnen verzorgen.

 

Wij zijn expert in het vinden van de juiste beslagonderdelen en hebben kennis van diverse soorten materialen, waaronder kunststof, aluminium en hout. Zo kunnen we uw draai-kiep systeem van grote merken als Maco, Roto, GU, Siegenia en Schuco professioneel onderhouden en herstelwerkzaamheden aan ramen en deuren uitvoeren.

 

Kies voor onze betrouwbare en snelle service voor uw hang- en sluitwerk en geniet van optimaal gebruiksgemak van uw ramen en deuren. Maak nu een afspraak en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen betekenen!

WAAROM ONDERHOUD

Door weersinvloeden en veroudering kunnen kozijnen op den duur gaan lekken of tochten.

Deuren en ramen kunnen gaan aanslepen en kunnen moeilijk sluiten.

Door goed en regelmatig onderhoud voorkom je reparaties en kun je vervanging uitstellen. Een onderhoudsronde is zo uitgevoerd en op de langere termijn is het een besparing.

mijn advies is om het onderhoud uit te voeren als het een paar jaar niet gedaan is en als de bediening van ramen en deuren merkbaar minder soepel gaat.

 

WAAROM BEVEILIGEN

Het toepassen van degelijk Hang- en sluitwerk is zeer belangrijk om inbraak tegen te gaan. Bij het combineren van Meerpuntssluiting, Veiligheidsbeslag met Kerntrekbeveiliging voldoet de deur aan het SKG*** keurmerk en is het minimaal 5 minuten inbraak werend getest.

Als u helemaal veilig wilt zijn voorziet u de deur van een 3*** cilinder met certificaat, zodat de sleutel alleen door u bij te bestellen is.